Seyrantepe’de yeni hizmete sunulan spor salonuna yoğun ilgi;

Seyrantepe’de yeni hizmete sunulan spor salonuna yoğun ilgi

Karaköprü’nün en hızlı büyüyen mahallesi olan Seyrantepe’de geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan kapalı spor salonu gençlerin ve çocukların yoğun ilgisini görüyor....

Geçtiğimiz günlerde hizmete sunulan Seyrantepe Kapalı Spor Salonu’nda açılan basketbol, voleybol, tekvando kurslarında 7-14 yaş arası kız ve erkek çocuklar eğitim alırken, kurslara katılım gösteren gençlerin spora adapte olması ve spor disiplini kazanması hedefleniyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallesindeki gençlerin spor yapmasına, sporla fiziksel ve zihinsel gelişim göstermelerine çok önem verdiklerini söyledi.

Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Baydilli, “Türkiye'nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa'mızda bizde Karaköprü Belediyesi olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizin spor yapmaları için tesisler yapıp hizmete sunuyoruz. Son olarak Seyrantepe Mahallemize, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ve Valimiz Salih Ayhan’ın katılımıyla çok güzel bir tesisin açılışını yaptık. Burada en önemlisi çocuklarımız zamanını spor yaparak verimli değerlendiriyor" dedi.

BİHA




Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum