Urfa'dan ayrılacak olan Ulucan veda ziyaretlerine başladı;

Urfa'dan ayrılacak olan Ulucan veda ziyaretlerine başladı

Emniyet Müdürlükleri Kararnamesi ile Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevi sonlanıp Emniyet Genel Müdürlüğüne alınan Mehmet Murat Ulucan kentte veda ziyaretlerine başladı....

Dün Cuhmurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürlükleri Kararnamesi ile görevleri değişen 52 il emniyet müdüründen biri de Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan oldu.

Müdür Ulucan, görev yerinin değişmesi kararıyla birlikte bugün kentte veda ziyaretleri turuna çıktı.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile görüşen Ulucan, ardından Büyükşehir Belediyesi Zeynel Abidin Beyazgül ile merkez ilçe belediye başkanları Mehmet Kuş, Metin Baydilli ve Mehmet Canpolat ile görüştü.

Ulucan'ın veda ziyareti ile ilgili bir paylaşımda bulunan Vali Ayhan, "Cumhurbaşkanlığımızın yeni yayınlamış olduğu atama kararnamesi ile görev yeri değişen İl Emniyet Müdürümüz Sn. Mehmet Murat Ulucan’a, şehrimize ve teşkilatımıza yaptığı hizmetleri için kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül de Ulucan ile yaptığı görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü görevini devreden Mehmet Murat Ulucan ile bir aradayız. Nazik veda ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Merkez ilçe belediye başkanları da veda ziyareti kapsamında Ulucan yaptıkları görüşmeyi sosyal medya hesaplarında paylaşarak, Ulucan'a Urfa'daki görev sürecinde verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.

Yayımlanan kararname ile Ulucan'ın yerine Şanlıurfa Emniyet Müdürü olarak Polis Başmüfettişi Erdem Bildirici atandı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum