Canpolat ilçede kalıcı eserlerinin sayısını arttırıyor;

Canpolat ilçede kalıcı eserlerinin sayısını arttırıyor

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın Karşıyaka Mahallesi sakinlerine söz verdiği ve geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Karşıyaka Kapalı Semt Pazarı, bölgenin yıllardır beklediği hizmete çözüm oldu....

HALİLİYE - Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü vererek geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleşen Karşıyaka Kapalı Semt Pazarı, bölgenin yıllardır beklediği hizmete çözüm oldu.

Göreve geldiği günden itibaren Haliliyelilerin ihtiyaç duyduğu çalışmaları bir bir hizmete sunan Başkan Mehmet Canpolat, kazandırdığı eserlerle Haliliyelilerin takdirini topluyor. Karşıyaka Mahallesinin de yıllardır beklediği semt pazarı ihtiyacı da Başkan Mehmet Canpolat ile giderildi.

Karşıyaka Mahallesi sakinlerinin mahallelerinde kapalı semt pazarı talebi üzerine de Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatıyla proje hazırlandı ve hızlı bir şekilde çalışmalara başlanıldı. Kısa sürede tamamlanan ve içerisinde kapalı semt pazarı/ otopark, halı saha, cami ve zabıta amirliği, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

VATANDAŞLAR HİZMETTEN MEMNUN

Başkan Mehmet Canpolat’la bölgeye kazandırılan eserler, vatandaşlardan da takdir topluyor. Yıllardır mahalle arasında kurulan semt pazarının daha modern ve kapalı bir alana taşınması hem esnafa hem de vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Kompleks projesi içerisinde bulunan halı sahada, gençlerin spor yapma fırsatı bulduğu bir alan haline geldi.

CANPOLAT: ESERLERİMİZİN SAYISINI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Başkan Mehmet Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde hizmete sunulan eserle ilçedeki bir ihtiyacı daha gidermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Karşıyaka Mahallesinde planda park olan tüm alanlarda parkları hizmete sunduklarını ve yakın zamanda hizmete girecek İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi’nin de yine bu mahallede bulunduğunun altını çizen Canpolat, hedeflerinin ilçeye yeni kalıcı eserler kazandırmak olduğunu söyledi. 

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum