Haliliye’de ihtiyaç sahibi hanelerde evde bakım hizmeti;

Haliliye’de ihtiyaç sahibi hanelerde evde bakım hizmeti

Haliliye Belediyesi’nin devam ettirdiği Evde Bakım Hizmeti ile yaşlı ve kimsesiz vatandaşların hanelerini temizleyen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 576 hanede gönüllere dokunuyor....

Haliliye Belediyesi, “Gönüllere Dokunuyoruz” şiarıyla devam ettirdiği sosyal yardım faaliyetlerini mahalle mahalle sürdürüyor.

İlçe sınırlarında ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Aşevi, Glutensiz Ekmek Fırını, Sosyal ve Giyim Market hizmetlerini sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaşlı ve kimsesiz vatandaşları da yalnız bırakılmıyor. Evde Bakım Hizmeti ile bakıma muhtaç ve yaşlı vatandaşların hanelerini köşe bucak temizleyen ekipler, bu hizmetlerini 576 hanede devam ettiriyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne yapılan başvuru sonucu komisyonca belirlenen kriterleri sağlayan hanelerde verilen Evde Bakım Hizmetiyle; hanelerde yapılan temizliğin yanı sıra 60 yaş üstü erkek vatandaşlara tıraş hizmeti de götürülüyor. Talep doğrultusunda saç ve sakal tıraş ihtiyacının karşılandığı Evde Bakım Hizmetiyle ekipler, yaşlı vatandaşların duasını alıyor. 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise Evde Bakım Hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların “444 22 63” numaralı İletişim Merkezini arayarak, detaylı bilgi alabilecekleri kaydedildi.

BİHA




Kaynak:

Etiketler :
,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum