Uğurlu Sanayi Sitesinde asfalt çalışması başlıyor;

Uğurlu Sanayi Sitesinde asfalt çalışması başlıyor

Şanlıurfa eski sanayi sitesinde ve Eyyübiye’de mahalle aralarında bulunan küçük esnafı bir arada ve daha rahat çalışma koşulları altında bir araya getirecek olan Uğurlu Sanayi Sitesinde, asfaltlama çalışmaları başlıyor....

2010 yılında yapımı tamamlanan, yaklaşık 500 işyerinin bulunduğu Uğurlu Sanayi Sitesinin kaldırım, yol ve çevre düzenlemelerinin yapılması için harekete geçen  Eyyübiye Belediyesi, beton yol, bordür ve kilitli parke çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmaları için çalışmalara başladı.

 Uğurlu Sanayi Sitesi’ne yönelen Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, asfaltlama öncesi yolların tesviye çalışmalarına başladı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmaların tamamlanmasıyla, esnaf da işyerlerini düzenleyerek taşınma çalışmalarına başlayacak.

 Uğurlu Sanayi Sitesinin hizmete alınmasıyla, eski sanayi sitesinde ve Eyyübiye’nin farklı mahallelerinde bina altlarında faaliyette bulunan oto tamirci, demirci, tornacı, kaynakçı, sobacı ve benzeri küçük esnaf işletmeleri yeni yerlerinde hizmet vermeye başlayacak.

 Ocak ayında beton kaldırım ve kilitli parke yol çalışmalarının başladığı Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki çalışmalar, 6 Şubat’ta yaşanan deprem ve 15 Mart’taki sel felaketi nedeniyle bir süre uzamıştı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum