Viranşehir’de asfalt seferberliği başladı;

Viranşehir’de asfalt seferberliği başladı

Viranşehir’de, alt yapı çalışmaları kapsamında alt yapısı biten caddelerde sıcak asfalt serim çalışmaları başladı....

Azadi ile Yeni Mahalle arasında geçen Vatan caddesiyle startı verilen sıcak asfalt serim çalışmaları, 10 ana caddede devam edecek.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince alt yapı çalışmaları kapsamında yürütülen sıcak asfalt seferberliği startı verildi.

 Ekipler, Vatan caddesiyle başlattığı sıcak asfalt serim çalışmalarını farklı mahallelerdeki 10 ana cadde ile sürdürecek.  Kısa sürede tamamlanması hedeflenen asfaltlama çalışmalarıyla birlikte yeni ve modern yollar vatandaşların hizmetine sunulacak.

 

Başlatılan asfalt çalışmaları hakkında bilgi veren Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, alt yapı çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte alt yapısı biten mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarına başladıklarını belirterek, Vatan caddesinde startı verilen asfaltlama çalışmalarının 10 ana cadde ile devam edeceğini söyledi.

 

Asfaltlama çalışmalarını çok kısa sürede bitirip vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Ekinci, Alt ve üst yapısıyla mahalleleri yeniden inşa etmeye, ilçeye uzun ömürlü ve modern yollar kazandırmak için çalışmaların süreceğini kaydetti.

 

Ekinci, başlatılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

 

Alt ve üst yapısı çalışmalarının olduğu mahallelerde, Mahalle sakinleri, çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir ve Viranşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , , , , , , , , ,
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum