AK Parti’de bayramlaşma coşkusu;

AK Parti’de bayramlaşma coşkusu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı....

 

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından geleneksel bayramlaşma töreni vatandaşların ve parti üyelerinin geniş katılımıyla Hacı Bekir Sofrasında gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, AK Parti teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

Şanlıurfalı vatandaşlarla geleneksel hale gelen bayramlaşma programında bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk “Tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise tüm AK Parti teşkilatlarına teşekkür ederek bayramlaşma programına katılan vatandaşların Kurban Bayramlarını tebrik etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve İbrahim Halil Yıldız da birer selamlama konuşması yaparak vatandaşların bayramını tebrik etti.

Bayramlaşma programına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk’un yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, ilçe belediye başkanları, AK Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum