Erdoğan’dan emeklilere zam açıklaması;

Erdoğan’dan emeklilere zam açıklaması

Yaklaşık 6 buçuk milyon memur ve memur emeklisinin zam pazarlığı devam ediyor. Görüşmelerin ay sonuna kadar süreceğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da memnun edecek adımları atacağız” dedi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün günübirlik gerçekleştirdiği Macaristan ziyareti sonrası yurda dönüş yolunda uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a toplu sözleşme görüşmeleri soruldu. 

Memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın yetkili sendikalarla sürdürdüğünü belirten Erdoğan, “Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız” ifadelerini kullandı.

“EKONOMİ KADROLARI İŞİNİN EHLİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyonu tek haneye indireceklerini vurgulayarak, “Vatandaşlarımız gönüllerini ferah tutsunlar, ekonomi kadrolarımız işinin ehli. Türkiye’de enflasyonu tek haneye düşüren bir iktidar olarak, enflasyonu yine tek haneye AK Parti kadrolarının düşüreceğine inansınlar” diye konuştu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum