Bakan Göktaş: “Amasız ve fakatsız alanda olmaya devam edelim”;

Bakan Göktaş: “Amasız ve fakatsız alanda olmaya devam edelim”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatına ziyarette bulundu....

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın Şanlıurfa temasları sürüyor.

Bakan Göktaş, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette partililerle bir araya gelen Göktaş, AK Parti’nin hizmetlerinden söz etti.

Bakanlığın açıklamasına göre Göktaş, 22 yıl önce kurulan AK Parti'nin halkın ve hakkın sesi olmayı başardığını dile getirdi.

Bakan Göktaş, sözlerine şöyle devam etti:

"AK Parti, 22 yılda Türkiye'yi devler ligine taşıdı. Ama bunlar sizler sayesinde taşındı. Hepinizin burada emekleri çok büyük. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Attığımız her adımda, kazandığımız her seçimde, milletvekilimizden il başkanımıza, kadın ve gençlik kollarımızdan mahalle temsilcilerimize ve sandık müşahitlerimize kadar hepinizin büyük emekleri var. AK Parti daima milletinin yanında oldu. AK Parti 'doğrular için hep işbaşında' oldu. Sizler de hep AK Parti'nin yanında oldunuz. Bu başarı sizin başarınız. Allah sizlerden razı olsun."

 

‘SEÇİMLERE KATILIM ORANI 77,89’

 Son seçimlerde Şanlıurfa’da katılım oranının yüzde 77,89 olduğuna ve katılım oranını muhakkak artırmayı öne süren Göktaş, sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye genelinin biraz altında kalmış. Ne olursa olsun kazanalım diye bakmamak lazım olaya. Özellikle kadınlar ve gençler muhakkak sandığa gitmeli. Her biriniz bir komşunuzu, bir akrabanızı, bir tanıdığınızı, bir mahalle temsilcinizi, bir arka mahalledeki vatandaşı gidin ikna edin. 'Oy kullandın mı bugün? Oyunu kullandın mı?' Gitmeyeni muhakkak sandığa taşıyın. Gidemeyeni de muhakkak götürün. Götürülmeyeni de teşkilatla muhakkak organize olun ve onları muhakkak sandığa ulaştırın."

 

“OY ORANI YÜZDE 64,86”

Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Seçimi'nde ikinci turda Şanlıurfa'da 610 binden fazla oy kullanıldığını dile getirdi, ardından oy oranının yüzde 64,86 olduğunu tekrardan hatırlattı. Oy oranından dolayı Şanlıurfalılara teşekkürlerini sunan Göktaş, şöyle konuştu:

"Şanlıurfa'da, Haziran 2018 seçiminde de yüzde 64,85 oranında oy almıştık. Bu oranı muhakkak yükseltmemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız, 31 Mart 2019 seçimlerinde yüzde 60,81 oy oranıyla seçildi. Bu oy oranını neden yüzde 70'e, 80'e getirmeyelim. Bildiğiniz gibi ilk günkü aşkla çalıştığımız bu partide inanırsak başarabiliriz. Ama başarmanın sırrı da önce inanmaktan başlar. Öyle sıkı çalışmalıyız ki oylarımızı o kadar arttırmalıyız ki 'Türkiye Yüzyılı'nın bir hayal olmadığını, herkese göstermeliyiz."

Son dönemlerde yaşanan deprem felaketine de değinen Göktaş, şöyle devam etti:

"Hizmetlerimizi, yaptıklarımızı çok iyi anlatmamız lazım. Son yıllarda yapılan hizmetler, yatırımlar kadınlara, gençlere, çocuklarımıza yönelik yatırımlar gerçekten ibretlik. Bizler de bugün buraya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak geldik. Şehir Buluşmaları kapsamında geldik. İnşallah bizim kurumumuza ait tesislerin açılışını gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki dönemde de seçimlerde de inşallah Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimindeki elde ettiğimiz başarıyı muhakkak taçlandırmamız gerekiyor. Cumhurbaşkanı'mız bunları çok önemsiyor."


"AK PARTİNİN GÜCÜ BİRLİKTE OLMAKTAN GEÇİYOR"

Bu yıl Şehir Buluşmaları programını erken başlattıklarını, belediye seçimlerinde Şanlıurfa'da Türkiye Yüzyılı'na yaraşır bir seçim sonucu beklediklerini söyleyen Göktaş, şunları kaydetti:

"Biz birlikte güçlüyüz. AK Parti'nin gücü birlikte olmaktan geçiyor. Biz birlik ve beraberlik içerisinde çalışırsak ancak güçlü oluruz. Kardeşlik dayanışmasıyla örnek olmuş bir partiyiz. Vatandaşımız bizim birlik ve beraberliğimizi görünce bize küsmez. Gönlü başka yere kayan arkadaşlarımız, vatandaşlarımız olabilir. Onları da tekrar muhakkak kazanmaya çalışalım. Muhakkak kazanalım hatta. Çünkü onları unutmayın genelde ilk oylarını da bize veren vatandaşlarımızdır. Kaybettiğimiz her oy kazanabileceğimiz bir oydur. O yüzden bu insanların gönlünü tek tek muhakkak kazanalım. Biz omuz omuza olalım. Amasız ve fakatsız alanda olmaya devam edelim".

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum