Urfa'nın eğitim sorunları Bakan'a iletildi... "Verimli toplantı oldu";

Urfa'nın eğitim sorunları Bakan'a iletildi... "Verimli toplantı oldu"

EDEP Şanlıurfa İl Koordinatörü Süleyman Ergün, MEB Bakanı Yusuf Tekin ile yaptıkları toplantıyı değerlendirdi ve "Şanlıurfa adına eğitimle ilgili hangi problemimiz ve sıkıntımız varsa Sayın bakanımıza ilettik. Verimli bir toplantı oldu" dedi....

HALİLİYE- Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Haliliye Millet Bahçesi’nde Eğitime Destek Platformu (EDEP) üyeleri ile buluştu.

Kentteki eğitim-öğretim sorunlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantıya katılan EDEP Şanlıurfa İl Koordinatörü Süleyman Ergün toplantı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantının verimli geçtiğini ifade eden Ergün "Sayın bakanın toplantımıza katılması toplantıya katılmayı kabul etmesi bizim için çok büyük bir onur ve mutluluktur. Şanlıurfa adına eğitimle ilgili hangi problemimiz ve sıkıntımız varsa bunu sayın bakanımıza ilettik. Sivil Toplum Kuruluşu (STK) başkanlarımız eğitimle ilgili problemleri dile getirdi. Bürokrasinin verdiği raporların dışında STK'ların, velilerin, öğrencilerin gözleriyle de Urfa’nın eğitim problemlerini toparlayıp sayın bakanımıza ilettik. Şanlıurfamız için çok önemli bir toplantı, çok verimli bir toplantı oldu" dedi.

Ergün toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum