Viranşehir’de yollar asfaltlanıyor;

Viranşehir’de yollar asfaltlanıyor

Viranşehir’de ilçe belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor....

Viranşehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesinin sıcak havaya rağmen ilçedeki yolların asfaltlanmasına yönelik çalışması sürüyor.

Altyapısı biten Yeni Sanayi Yolu 121.Cadde, Hürriyet, Yeni ve Azadi mahallelerinde Akademi, Karacadağ, Barbaros ve 513. (Okul Yolu) caddelerini asfaltla buluşturduktan sonra ekipler, Azadi -Yeni Mahalle arasındaki Şair Nabi Caddesinde asfalt serimine başladı.

Sıcak asfalt serim çalışmaları ile caddeler ve sokaklar modern bir görünüme kavuşurken, çalışmaların farklı mahallelerde alt yapısı bitirilen caddelerde devam edeceği belirtildi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, hemşehrilerine yol sorununu sorun olmaktan çıkaracaklarına dair söz verdiklerini hatırlatarak, “Elhamdülillah, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedefimiz tüm mahallelerin alt ve üst yapısını bitirip, cadde ve sokakları konforlu yollara kavuşturmaktır. Kısa süre önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyemizle birlikte başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımızı 5 caddede bitirip, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Asfalt çalışmamız, alt yapısı bitirilen 5 ana caddemizde daha devam edecek. Allahın izniyle onları da en kısa sürede bitirip, hemşerilerimizin istifadesine sunacağız” dedi.

Ekinci, ilçede başlatılan asfalt çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum