İYİ Parti lideri Akşener yol haritasını açıkladı: Kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız;

İYİ Parti lideri Akşener yol haritasını açıkladı: Kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız

Yerel seçime ilişkin yol haritasını açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tüm siyasi partilere seçime ayrı girme çağrısı yaptı. Akşener ayrıca, "Kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız" diye konuştu....

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Büyük Taaruz’un 101. Yıldönümü’nde Afyon Kocatepe’de yurttaşlarla buluştu.

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken İYİ Parti’nin 2024 stratejisi için gözler bugüne dikilmişti. Akşener, partisinin yol haritasını ve yerel seçim kararını açıkladı.

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı işaret eden Akşener, "Ben milletimizin bu umudu ve bu iki arkadaşımızın, milletimizin tarihi çağrısına kulak vereceğini düşündüm ama maalesef yanıldım. Onlara bu ateşten gömleği giydiremediğim için özür diliyorum. Allah'ımız şahit tutuyorum ki, ne yaptıysam seçimleri kazanmak için yaptım" dedi.

YEREL SEÇİM KARARINI AÇIKLADI

Akşener, "Önümüzdeki seçimlerde kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacak ve göreve talip olacağız. Buradan tüm siyasi partilere de, yani iktidarından muhalefete çağrıda bulunuyorum. Gelin hep birlikte vatandaşlarımızın siyasi tercihlerini yansıtacağı bir rekabet ortamı oluşturalım. Gelin tüm siyasi partiler hep birlikte ayrı ayrı seçimlere girelim, biz varız, sizleri de bekleriz. Öncelikli amacımız, partilerle ittifaktan önce, milletimizin partimizle ittifak yapmasını sağlamak olacaktır" diye konuştu. 

BİHA

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum