Birecik’te ulaşımı rahatlatacak yeni köprü!;

Birecik’te ulaşımı rahatlatacak yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Birecik ilçesinin Güzelyurt Mahallesine geçişi sağlayacak noktada köprü yapımına başlandı. Köprü tamamlandığında onlarca grup yolu bağlantısı sağlanmış olacak....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bir yandan yolu asfaltlanmamış yol bırakmamak için mesai harcarken diğer yandan vatandaşların taleplerini yerine getiriyor.

Birecik'te önemli bir geçiş güzergâhında olan ve birçok grup yolunu bir birine bağlayacak olan köprünün yapım çalışmalarını ekipler sürdürüyor. Ekipler, modern, uzun ömürlü bir yapı oluşturarak konforlu bir ulaşımı hedefliyor.

Birecik ilçesi D400 Karayolu - Bozdere - Güzelyurt - Güvenir - Göktepe - Eşmeler - Süleymanşah Saygı Karakolu grup yolu güzergâhından Güzelyurt Mahalle geçişinde yapımı devam eden Köprü İnşaatı tamamlandığında vatandaşların konforlu ulaşıma erişimi sağlanmış olacak.

ŞUSKİ HAT BAĞLANTI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) ekipleri de devam eden köprü çalışması sırasında herhangi bir aksaklık, su kesintisi yaşanmaması adına hat bağlantı çalışmaları gerçekleştiriyor.

Mahallelerine yapılacak köprü ile konforlu bir ulaşım imkânına kavuşacaklarını belirten Birecik Güzelyurt Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin daha önceden köprüden geçişlerin çok zor olduğunu ancak yapılan çalışmalarla bu durumun ortadan kalkacağını ifade ederek "Başkan Beyazgül ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum