Şanlıurfa 1.Uluslararası Turizm ve Kültür Buluşmalarına Hazır;

Şanlıurfa 1.Uluslararası Turizm ve Kültür Buluşmalarına Hazır

Şanlıurfa 1.Uluslararası Turizm ve Kültür Buluşmaları için 11 farklı Ülkeden İnfluencer, Türkiye'nin birçok ilinden gelen katılımcılar hazırlıklarını tamamladı. Son 6 gündür Şanlıurfa'ya yurt içi yurt dışından gelen yaklaşık 200 katılımcı stantlarını hummalı bir şekilde kurmaya başladı. Bu çerçevede kargocusundan, konaklamacısına kadar şehirde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Şanlıurfa Turizm Ekonomisine katkı sunması beklenen 1.Uluslararası Turizm ve Kültür Buluşmaları 1 Eylül'de start alacak...

1-2 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan  Şanlıurfa 1. Uluslararası Turizm ve Kültür Buluşmalarında, her biri alanında markalaşan kurumlar, kuruluşlar, yazarlar, konuşmacılar ve katılımcılar yer alacak. Şanlıurfa 1. Uluslararası Turizm ve Kültür Buluşmalarında adeta bir turizm festivali yaşanacak.

 

Dev kuruluşlar başta olmak üzere,  yüksek bütçeli projelerin stantları ve  yurtdışı katılımcılar Şanlıurfa'ya olan inancını ve hakettiği değeri bu etkinliğe katılarak göstermesi dikkat çekiyor.

 

Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmalarına 1 gün kala kentte nefesler tutulurken tüm hazırlıklar da tamamlandı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları için Daire Başkanı Niyazi Kocadağ,  çalışmalarla ilgili Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'a bilgi sundu. Vali Şıldak'ın görüş ve önerilerini de alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanı Niyazi Kocadağ yaşadığı heyacanı ve sinerjiyi tüm kente yaydı.


2023 Yılı İslam Dünyası Turizmin Başkenti Şanlıurfa"da gerçekleşecek olan 1. Uluslararası Turizm ve Kültür Buluşmalarına  sadece 1 gün kaldı. Buluşmalara Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da davet edildi.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptığı açıklamada  "1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları ile çok kısa bir zamanda bölgemizin turizm merkezi olmaya kararlıyız. Her biri alanında markalaşan kurumlar, kuruluşlar, yazarlar, konuşmacılar ve katılımcılarla tam bir turizm festivali yaşanacak." dedi.

 

Şanlıurfa tarihinde ilk kez gerçekleşecek olan 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları için kentte büyük bir heyacan yaşanıyor. 1. Uluslararası Şanlıurfa Kültür ve Turizm Buluşmaları için kente gelen katılımcılar ise 1 Eylül tarihini sabırsızlıkla beklemeye başladı

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum