Başkan Beyazgül'den TİBFED'e destek sözü;

Başkan Beyazgül'den TİBFED'e destek sözü

TİBFED Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Arğan ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti. Heyet, Şanlıurfa’da GSM sektörünü ve bölge esnafını yakından ilgilendiren konularda Başkan Beyazgül’ü bilgilendirerek, destek istedi....

İletişim ve Bilişim Federasyonu (TİBFED) Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Mehmet Arğan, Şanlıurfa İl Başkanı Abdulbaki Karakeçi ve Şanlıurfa il teşkilatında yer alan diğer iş insanları  ile birlikte Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret etti.

Görüşmede heyet, Şanlıurfa GSM sektörünü ve bölge esnafını yakından ilgilendiren konularda Başkan Beyazgül’ü bilgilendirdi.

Başkan Beyazgül’den destek de isteyen heyet, GSM sektöründe iletişim ve teknoloji çözümleriyle hayatı kolaylaştırmayı, zenginleştirmeyi ve sosyal açıdan sorumlu ve sürdürülebilir bir geleceğe katkı yapmayı, yenilikçi teknolojilerle, ürünlerle ve ekipmanlar ile ülkemize katma değer sağlamayı hedeflediklerini anlattı.

Başkan Beyazgül de ziyaretten memnunluk duyduğunu belirterek, “TİBFED cep telefonu esnafımız için çok yararlı ve güzel bir oluşum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Ayrıca tüm cep telefonu esnafına ücretsiz eğitim ve belgelendirme desteği verdiğini belirten Beyazgül, destek vermeye devam edeceğinin sözünü de verdi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum