Zafer Turan takımın başında;

Zafer Turan takımın başında

Kalp ameliyatının ardından mecburi istirahate çekilen Astor Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan, bu akşam geldiği Şanlıurfa'da zaman kaybetmeksizin takımın başına geçti....

Temmuz ayı sonlarında doktorunun uyarısı üzerine kalp ameliyatı olan ve ardından mecburi istirahate çekilen Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan, günün antrenmanında takımı yönetti.

 

Çalışma öncesi futbolcularla bir araya gelen Teknik Direktör Turan "Daha sıkı çalışacağız" diyerek oyunculara mesajını verdi.

 

Bugüne kadar futbolcuların emekleri için herkese teşekkür eden Turan, "Bundan sonra her şey daha da zorlaşacak ligde. Takımlar kendi göstermeye başladı. Bizler de takım olarak en iyi performansımızı sergileyeceğiz" dedi.

 

Ardından günün antrenmanına geçildi. Yaklaşık iki saat süren çalışmada Teknik Direktör Turan tüm futbolcularla birebir ilgilenirken, takım günün antrenmanına ısınma egzersizleri ile başladı.

 

Ana bölümde core egzersizleri ile aerobik dayanıklılığı eş zamanlı çalışan sarı yeşilli takım, son bölümde dar alan oyun ile günü tamamladı.

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum