Teknik Direktör Turan: Şanlıurfaspor hak ettiği yere gelecek;

Teknik Direktör Turan: Şanlıurfaspor hak ettiği yere gelecek

Astor Enerji Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Zafer Turan, basın toplantısı düzenleyerek "Şanlıurfaspor hak ettiği yere gelecektir" dedi....

Astor Enerji Şanlıurfaspor'un Bolu 2. Etap Kamp döneminde doktorunun uyarısı üzerine kalp ameliyatı olan Teknik Direktör Zafer Turan, 45 günlük tedavi ve istirahat sürecinin ardından takımın başına geçti. İlk günü futbolcularla buluşma ve antrenmana ayıran Teknik Direktör Turan, ertesi gün düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TURAN: BİZLER DE ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ

Takımda olmadığı süre içerisinde 4 maçtan 8 puan alındığını hatırlatan Teknik Direktör Turan, önümüzdeki süreçlerde takım olarak daha çok çalışılacağını belirtti. Sağlam temeller üzerine hareket ettiklerini sözlerinde belirten Turan, "Rahatsızlığımın ardından geçen 45 günün sonrasında takımla birlikte olduğum için mutluyum. Bu süreçte bazı transferler de yapıldı. Daha iyi bir yerde olabilirdik ancak maç ortalamasını baz aldığımızda iki puan bizim için iyi bir sonuç. Bir, iki mevkide daha futbolcu kazandırmak istiyoruz aramıza ve bu konuda da çalışmalarımız sürüyor. Bununla birlikte attığımız adımlarda geleceği esas alıyoruz, bunu herkesin bilmesini istiyorum. Takımı ileri ki yıllarda maddi anlamda sıkıntıda bırakmayacak hamleler yapıyoruz. Çünkü Kulüp Başkanımızın bu sene başında transferlere ayırdığı bütçenin 3'te birini geçmiş yıllara ait borçlar için ödediğini biliyorum. Bu ligde hedefimiz var ve bu hedefimizi futbolcularımız belirleyecek. Bizler de elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ayaklarımız yere sağlam basıyor ve kimsenin bundan bir şüphesi olmasın. Şanlıurfaspor hak ettiği yerlere gelecektir" dedi.

Turan, değerlendirmesinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önümüzdeki Ankara Keçiören maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Turan, taraftar desteğinin devam etmesini dileyerek toplantıyı tamamladı.

BİHA       


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum