Yeni bir banka daha kuruluyor;

Yeni bir banka daha kuruluyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, seçim vaatleri arasında yer alan aile ve gençlik bankasının kurulacağını duyurdu....

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz,  Yılmaz, doğal gaz, petrol ve madenlerden elde edilen gelirlerin bir kısmından finanse edilerek aile ve gençlik bankasının kurulacağını söyledi.

Trabzon’da açıklamalarda bulunan Cevdet Yılmaz, "Karadeniz'de yeni gaz, petrol aramaları, imkanları var. Bu konularda da önemli gelişmeler sağladık. Bu çerçevede de bir aile ve gençlik bankası kurmayı hedefliyoruz. Seçim vaatlerimizden biri buydu. Bu konuda da çalışmalara başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmaları başlattık. Belli bir aşamaya getirmiş durumdayız. Olgunlaştırdığımızda kanun teklifimizi yeni dönemde Meclisimize sunacağız. Aile ve gençlik bankasını kuracağız ve aşama aşama bunu etkili bir hale getireceğiz" dedi.

YENİ EVLENEN ÇİFTLERE DESTEK

Aile ve gençlik bankasının doğal gaz, petrol ve madenlerden elde edilen gelirlerin bir kısmından finanse edileceğini açıklayan Cevdet Yılmaz, bu banka üzerinden yeni evlenen çiftlere destek sağlanacağını ifade etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum