Vali Şıldak okul güvenliği konusunda esnafı bilgilendirdi;

Vali Şıldak okul güvenliği konusunda esnafı bilgilendirdi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şair Nabi Mahallesinde bulunan işyerlerini ziyaret ederek bölgedeki okullarda eğitim gören öğrencilerin kötü alışkanlıklardan uzak durması konusunda esnaftan destek istedi....

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan uygulama kapsamında Vali Şıldak, kent merkezinde Urfa Anadolu Lisesi öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilere ülkemizin geleceği olduklarını hatırlatan Vali Şıldak, “Geleceğimizi her türlü kötü alışkanlıklardan korumak zorundayız. Bu doğrultuda sizleri koruma adına her türlü tedbiri alıyoruz. Sizden de bol bol kitap okumanızı ve derslerinize çok çalışmanızı istiyoruz. Sizi rahatsız eden bir konu olduğu zaman hemen öğretmenlerinize iletmenizi istiyoruz.

Sosyal medyadan, cep telefonlarından olabildiğince uzak durun. Bu yıl yeni bir uygulama başlatıyoruz. Derslere, sınıflara cep telefonuyla girmek yok, cep telefonlarınızı mümkünse getirmeyin. Getiriyorsanız da sınıfta yanınızda bulundurmayacaksınız, çünkü onlar hakikaten size faydadan çok zarar veriyor. Sizin derse odaklanmanız konuları öğrenmeniz hususunda maalesef caydırıcı etkileri oluyor” dedi.  

Okul ziyaretinin ardından bölgedeki iş yerlerini gezen Vali Şıldak, esnafa hitaben yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın okula güvenli gelip gidebilmeleri ve eğitimlerini huzur içerisinde almaları için her türlü tedbiri alıyoruz. Onları sizlere emanet ediyoruz, sizden ricamız onlara göz kulak olmanız ve herhangi bir olumsuz durum gördüğünüzde derhal 112’yi aramanızı rica ediyoruz.” diye konuştu.

BİHA




Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum