Eyyübiye'de birçok mahalleye içme suyu ulaştırıldı;

Eyyübiye'de birçok mahalleye içme suyu ulaştırıldı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelere içme suyu ulaştırmak için isale hattı çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında Eyyübiye ilçesi Alaca, Banarlı, Yeşilova, Demir, Yolgider, Demirci Mahalleleri kaliteli içme suyuna kavuştu. Başkan Beyazgül sağlıklı içme suyunun mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını temenni etti....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü kırsal mahallelerde içme suyu sorununa kalıcı çözümler bulmak için çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların sağlıklı suya erişimini temin eden ŞUSKİ ekipleri Eyyübiye ilçesi Alaca, Banarlı, Yeşilova, Demir, Yolgider, Demirci Mahallelerinde 10.350 metre isale hattı ile kesintisiz içme suyunu ulaştırdı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Beyazgül yaklaşık 12 kilometre uzaklıktan getirilen sağlıklı içme suyunun hayırlı olmasını diledi.

BAŞKAN BEYAZGÜL, MAHALLE SAKİNLERİ SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞTU”

Başkan Beyazgül, “ Mahalle sakinlerimizle birlikteyiz. Hepsi güler yüzle bizleri karşıladılar. Tüm vatandaşlarımıza teveccühleri için teşekkür ediyorum. Burada içme suyu içmeye elverişli değildi. Mahalle Muhtarımız bize müracaat ederek durumu izah ettiler. Biz de hemen ekiplerimize talimat vererek mahallelerimiz çok güzel bir içme suyuna kavuşmuş oldular. Beş köyümüzün içme suyunu yaklaşık 12 kilometre ileriden getirdik. Tek şebeke oluşturarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Kurmuş olduğumuz bu sistemi yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca buradaki mahallelerimizin yollarını da yapacağız. Böylelikle inşallah önemli sorunlardan da kurtulmuş olacaklar.” İfadelerine yer verdi.

 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum