Karaköprü’de iki mahalleye kilitli parke taşı döşeniyor;

Karaköprü’de iki mahalleye kilitli parke taşı döşeniyor

Karaköprü Belediyesi, Doğukent ve Güllübağ mahallerinde altyapısı tamamlanan yollarda kilitli parke taşı döşemesi yapıyor....

Karaköprü Belediyesi ilçeye kazandırdığı yeni yolları altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent ve Güllübağ mahallelerinde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı gerçekleştiriyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçenin nüfusunun 265 bini aştığını ve nüfusun sürekli arttığını hatırlatarak bu artışla birlikte yeni hizmet ihtiyacı doğan ilçede vatandaşların taleplerine karşılık verebilmek için ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, "Açılan yollarda altyapı çalışmaları bittikten hemen sonra kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı işlemini gerçekleştirerek yeni yolları hizmete sunuyoruz. Doğukent ve Güllübağ mahallelerimize kazandırdığımız yeni yollarımızın da kilitli parke ve kaldırım yapımı işlemlerinin tamamlanmasıyla hizmete sunacağız. Yeni yollarımız ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirtilen mahallelerin dışında Seyrantepe, Batıkent, Mehmetçik, Atakent ve Akpiyar mahallelerinde yeni yol açma, kilitli parke, asfalt serimi ve deforme yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum