Şanlıurfa'da gençler sulama kanalında ölüme kulaç atıyor;

Şanlıurfa'da gençler sulama kanalında ölüme kulaç atıyor

Şanlıurfa’da hava sıcaklığının 40 dereceye çıktığı bu günlerde sıcaktan bunalan çocuklar, tehlikeli ve yasak olmasına rağmen sulama kanallarını tercih ediyor. Sulama kanallarında sık sık yaşanan boğulma vakalarına aldırış etmeyen gençler ölüme kulaç atıyorlar....

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da kavurucu sıcakların kendini iyice hissettirmesiyle çocuklar, serinlemek için Devlet Su İşleri’nin (DSİ) sulama kanallarına giriyorlar.

Çocukların yasak olmasına rağmen sulama kanalına girdiği noktalardan biri Haliliye’de Sırrın Karşıyaka Mahallesinde bulunuyor. Kanal üzerindeki demir köprüden suya atlayan gençler adeta ölüme kulaç atıyor. Gençler o anları da sosyal medyadan paylaşıyor.

TikTok’ta paylaştıkları görüntünün altına gelen yorumda “Yan tarafta havuz var 3 buçuk TL” diyen vatandaşa gencin cevabı ise şaşırttı. Genç, “Bizi kesmiyor orası” yanıtını verdi.

Şanlıurfa’da bugüne kadar sulama kanallarına yüzmek için giren birçok kişi yaşamını yitirdi. Yetkililerin uyarılarına rağmen gençler kanallara girmekten geri durmuyor. Yetkililer de önlem almakta yetersiz kalıyor.

TİKTOK ÇEKERKEN SULAMA KANALINA DÜŞMÜŞTÜ!

Şanlıurfa’da, TikTok için içerek üretmek isteyen genç kadın da geçtiğimiz günlerde dengesini kaybederek sulama kanalına düşmüştü. Az kalsın canından olan kadın kıl payı polis ekipleri tarafından kurtarılmıştı.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum