Güllüoğlu: Siverek’teki yurt sorununu çözeceğiz;

Güllüoğlu: Siverek’teki yurt sorununu çözeceğiz

Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kalırken, Siverek’te öğrenci yurtlarında kapasite sıkıntısı sürüyor. İlçe Belediye Başkanı Çakmak ile görüşen Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güllüoğlu, “Siverek’teki yurt sorununu çözeceğiz” dedi....

Üniversitelerin açılmasına çok az bir zaman kala öğrencilerin en çok düşündüren konuların başında barınma sorunu geliyor.

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Siverek’teki yurt sorunu için çalışmalar da devam ediyor.

İlçeyi ziyaret eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, yurt sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmaların sürdüğünü belirterek şunları kaydetti:

“Başkanımız Ayşe Çakmak’ın Eğitime ve Üniversite öğrencilerine göstermiş olduğu ilgi ve çabayı biliyoruz, özellikle yurt konusunda çabası ve gayretleri sonucu inşallah en kısa sürede sorunların çözülmesine vesile olacak, birlikte fikir alışverişinde bulunup Siverek’in yurt sorununu çözeceğiz.”

Başkan Ayşe Çakmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçede üniversite öğrencilerinin yaşadığı sorunları paylaştı ve çözümü için gerekenleri yapmaya hazır olduğunu belirtti.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum