Besim Durmuş: 3 puanı net skorla aldık;

Besim Durmuş: 3 puanı net skorla aldık

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktör Besim Durmuş, bu sezon taraftarların önündeki ilk maçta baştan sona kadar kazanacak bir davranış sergilediklerini belirterek, "3 puanı 3 golle net bir skor ile aldık" dedi....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 2. haftasında kendi sahasındaki ilk maçta Bornovaspor’u 3-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

 

Bornovaspor karşılaşmasını değerlendiren Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, hem istedikleri oyunu oynadıklarını hem de rakibe oynayacak alan bırakmadıklarını dile getirdi.

 

Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Durmuş, şunları söyledi:

 

“Hafta sonu iç sahada, seyircimizin önünde oynadığımız maçta biraz heyecanımız fazlaydı. Kendi stadımızda taraftarımızın önünde bu sezon ilk maçımızı oynadık. Deplasmanda kazandığımız maçtan dolayı moralimiz biraz iyiydi. Rakibimiz Bornovaspor kendi sahasında 5-1’lik iyi bir skor almıştı. Bizim için daha önce de söylemiştim, maçın başından sonuna kadar hem kazanan davranışı ortaya koyduk hem de olumlu futbol oynadık. 3 puanı 3 golle net bir skor aldık. Özellikle iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Rakibimiz çok pas yapan dinamik genç bir takım. Takım halinde hem bloklar arası hem de hatlar arasını açmadan, rakibe pas opsiyonları sunmadan, rakibin 3 bölgedeki yerinde bası yaparak hem istediğimiz golleri bulduk hem de rakibe oynayacak alan bırakmadık, yani maçın başından sonuna kadar kazanacak davranışı sergiledik”.


BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum