Şanlıurfaspor’dan yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklama;

Şanlıurfaspor’dan yolsuzluk iddialarına ilişkin açıklama

Şanlıurfaspor, kulüp tesislerinin yenilenmesiyle ilgili Kulüp Asbaşkanı Reşit Karakaş’a ilişkin iddiaları iftira olarak nitelendirdi ve suç duyurusunda bulunulacağı bildirdi....

Şanlıurfaspor Kulübü, tesislerin yenilenmesiyle ilgili Asbaşkan Reşit Karakaş’a yönelik yolsuzluk iddialarının “ciddiye alınır bir boyutta olmadığını” açıkladı.

 

Art niyetli açıklamalar ve yayınlar için savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 

“Kulübümüzde yapılan tesislerin komple yenilenme işlemleri ile ilgili son günlerde bir şahıs tarafından yayınlanan sonrasında ise bazı sosyal medya ve basın-yayın organlarında Asbaşkanımız Reşit Karakaş ile ilgili ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

 

Şu anda yönetim kurulu üyesi bile olmayan bir şahsın aynı zamanda kulübümüzde 23 Temmuz 2023 tarihinde 20.30 ile 21.30 saatleri arasında yaşanan talihsiz bir olaydan dolayı hırsızlık büro amirliğinin topladığı delil, kamara görüntüleri ve ifadeleri ile sabit savcılık dosyası kulübümüz tarafından da titizlikle takip edilmekte olan bir şahsın Asbaşkanımız Reşit Karakaş ve kulübümüz hakkında ortaya attığı mesnetsiz iddiaların ciddiye bile alınır boyutta olmadığını özellikle vurgulamak isteriz.

 

Kulübümüzde tüm işlemler şeffaf ve kurumsal bir şekilde devam etmekte olup, sosyal medyada yayınlamış olduğu iddialar hakkında açıklamaya yapmak zorunda kaldığımızı belirtmek istiyoruz.

Öncelikle bu iftiraları ortaya atan şahsında yapılan tüm tadilat, onarım ve yenileme işlemleri için teklif vermiş ve bedeli 7.500.000 (Yedi Milyon Beş Yüz Bin) TL olduğu anlaşıldığından dolayı yönetim kurulumuz bu teklifi dikkate bile almamıştır.

 

Kulübümüz sportif binasında mevcut olan 37 adet teknik heyet ve futbolcu odası, masör, sağlık odaları, mutfak ile ilgili komple değişim yapılmış olup, tüm odaların parke, duvar kâğıdı, banyo seti, banyo dolabı, cam duşa kabin, mutfak, yemekhane malzemeleri, mutfak araç gereçleri, teras izolasyon ve boya, perde, PVC, yatak, yatak malzemeleri, çalışma masası, elbise dolabı, yorgan, yastık, nevresim, klozet, lavabo gibi malzemeler alınmış ve değiştirilmiştir. Bu değişimlerle Kulübümüzdeki tüm odalar 5 yıldızlı otel konforuna dönüşmüş durumda olup, Türkiye’nin sayılı tesisleri arasında yer almaktadır.

 

Alınan malzemeler, kalem kalem kulübümüzde mevcut olmakla birlikte toplam tutarı 3.497.000 (Üç Milyon dört yüz doksan yedi bin) TL’dir.

Asbaşkanımız Reşit Karakaş, normal şartlarda 3 ayda bitirilmesi gereken tüm tadilat ve onarım işlerinin başında yönetici olarak bizzat gece gündüz durarak 20 günlük bir zaman diliminde işleri bitirtmiştir.

Aynı zamanda Asbaşkanımız Karakaş kendi işi olmamasına rağmen, tüm işlerin başında bulunarak yapılan işlerin takipçisi olmuştur. Tüm bu işlemlerde kulüp menfaatleri ön planda tutulmuştur.

3.497.000 tutan tüm işler için tedarikçilere 3.000.000 TL Kulübümüz tarafından ödeme yapılmış olup, kalan 497.000 TL’yi ise Asbaşkanımız Reşit Karakaş karşılaşmış ve kulübümüze hibe etmiştir.

Özellikle belirtmek isteriz ki kulübümüzde yapılan tüm işlemler karar altına alınarak yönetim kurulumuzun oy çoğunluğu ile kabul edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yapılan tüm art niyetli açıklamalar ve yayınlar için savcılığa suç duyurusunda bulunacağımızı ve Asbaşkanımız Reşit Karakaş’a yapılan saldırıları da Şanlıurfaspor Kulübü olarak ayrıca kınıyoruz”.

 

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum