Urfa’da küçük hafızlar icazet alacak;

Urfa’da küçük hafızlar icazet alacak

Şanlıurfa 'da Efendi Derneği tarafından geleneksel hale gelen hafızlık icazet töreni bu yıl da yapılıyor. Derneğin hafızlık medreselerinde eğitimini tamamlayan 12 öğrenci için icazet töreni yapılacak....

Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Efendi Derneği'nin bünyesinde eğitim gören 12 hafız, 24 Eylül Pazar günü Urfa City AVM Konferans Salonu'nda düzenlenecek icazet töreninde icazetlerini alacak.

 Yaklaşık 135 talebenin eğitim gördüğü medresede 18 aylık eğitim sonunda hafızlığını tamamlayan 12 hafız, Mustafa Özşimşekler Hoca'nın katılımıyla icazetlerini alacak.

 Törene, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyagül, İl Müftüsü Ramazan Tolan, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda davetli katılacak.

 Efendi Derneği eğitimci hafızı, hafızlığın herkese nasip olmadığını, bu sebeple hafızlığını tamamlayacak olan talebelerin her türlü tebrik ve takdiri hak ettiğini belirterek, törene tüm vatandaşların davetli olduğunu ifade etti.

Törenin ardından, Efendi Derneğince 26 Eylül Salı günü Mevlid-İ Şerif gününde yurt içinde ve yurt dışında yüzlerce talebe için iftar sofrası kurulacak 

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum