Mevcut başkan yeniden aday: Listesinde hangi isimler var;

Mevcut başkan yeniden aday: Listesinde hangi isimler var

Yeni başkan ve yönetimini belirleyecek olan Şanlıurfa Eczacı Odası Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı bugün gerçekleştiriyor. Genel kurulun tamamlanmasının ardından yarın oda organ seçimleri yapılacak. Seçimde, odanın mevcut Başkanı Ezc. Süleyman Açar’ın da yer aldığı E- Başarı Platformu Şanlıurfa Eczacı Odası’nın aday listesi de belli oldu....

27. Bölge Şanlıurfa Eczacı Odası 2023 yılı Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün yapılıyor.

Genel kurul bugün saat 13.00'te Baro Hizmet Binasında başladı. Genel kurul sonrası oda organ seçimleri yarın 09.00-17.00 saatleri arasında aynı adreste gerçekleştirecek.

Seçimde, odanın mevcut Başkanı Ezc. Süleyman Açar’ın da yer aldığı E- Başarı Platformu Şanlıurfa Eczacı Odası aday listesinin yanı sıra bağımsız adaylar Ezc. Fatih Karataş, Ecz. Mehmet Ali Doblan ve Ecz. Bekir Caynak’da yarışacak.

Seçimde, odanın mevcut Başkanı Ezc. Süleyman Açar’ın da yer aldığı E- Başarı Platformu Şanlıurfa Eczacı Odası’nın aday listesi de belli oldu.

E- Başarı Platformu Şanlıurfa Eczacı Odası  yönetim kuru aday listesinde, Süleyman Açar, Hakkı Yazar, Mehmet Gökhan Yılan, İbrahim Halil Kara, Yekta Nur Demir, Aslı Kaplan ve Ahmet Karakuş yer alıyor.

Haysiyet divanı üye adaylığında, Gökçe Aksoy Acar, İsmail Güler, Mehmet Fatih İzol, Mehmet Ali Üçkök ve Nezire Akçal var.

Denetleme kurulu üye adaylığında, Orhan Kuş, Mahmut Tosun ve Reyhan Sıla Çelik bulunuyor.

Büyük kongre delege adaylığnda ise Süleyman Açar, Osman Gümüş, Mehmet Şükrü Kılıç, Mehmet Emin Demirtaş, Mehmet Uğur Çetiner, Mehmet Fatih Karakaya, Servet Kılıç ve Ali Erdem yer alıyor.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum