İslam Memiş'ten altın yatırımcısına kritik uyarı!;

İslam Memiş'ten altın yatırımcısına kritik uyarı!

İslam Memiş, gram altın için 'Bunu muhakkak göz önünde bulundurun' uyarısında bulundu. Memiş, gram altında 1880 TL seviyesi için tarih verdi....

Fed faiz kararı, TCMB faiz kararı derken kritik bir hafta geride kaldı. Bu süreçte altın ve döviz piyasası da oldukça hareketli günler geçirdi. Ancak yatırımcının en çok merak ettiği ise gram altın fiyatı tahmini oldu. ‘Altın düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna yanıt arayan yatırımcılara İslam Memiş’ten uyarı geldi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında 1880 TL ve devamında 2500 TL rekor seviyeleri için tarih verdi. Memiş, altın yatırımcısına 'bunu muhakkak göz önünde bulundurun' uyarısı da yaptı.

İSLAM MEMİŞ’TEN GRAM ALTIN TAHMİNİ

Gram altın fiyarları için de tahmin ve değerlendirmelerde bulunan uzman isim şunları kaydetti:

“Ben şu anki kısa vadeli baskılanmanın altın fiyatları için bir alım fırsatı sunduğunu düşünüyorum. Gram altın için kısa vadede 1700-1720 bant aralığını takip etmeye devam ediyorum. Ama Ekim ayı itibariyle gram altın fiyatı için yukarı yönlü hareketler başlayabilir. Gram altın 2023 yılını 1800-1880 TL aralığında tamamlayabilir. 2024 yılında gram altın için beklediğim seviye 2500 TL seviyesi. Ben bu yatay sürecin özellikle altın yatırımcısına iyi fırsatlar sunduğunu düşünüyorum. Gram altın fiyatında resmi kur ile çarşı piyasası arasında 40 TL'lik bir makas aralığı var. Resmi kur tarafına aldanıp alım yapmayanlar, fiyat düşük diyenler serbest piyasalarda 1710 TL seviyesinin altında bir gram altın yok. Farklılığı muhakkak göz önünde bulundurmalılar.”

BİHA

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum