Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli maaşı açıklaması;

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan emekli maaşı açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında ekonomiye yönelik önemli açıklamalarda bulunurken beklenen emekliliklerin dört gözle beklediği maaşı düzenlemesi hakkında da konuştu....

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz emeklilerin beklediği maaş düzenlemesi hakkında bilgi verdi. Yılmaz konuşmasında emekli maaşlarıyla ilgili "Düşük alanları destekleyici mahiyette bir yaklaşımımız olacak" ifadesini kullandı.

Katıldığı televizyon programında Yılmaz gündeme dair merak edilen soruları cevaplarken emeklilerin dört gözle beklediği maaşlarıyla ilgili gelen sorulara da cevap verdi.

"DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI ALANLARI DESTEKLEYECEĞİZ"

Programda emekli maaşlarına ne zaman düzenleme yapılacağı ve bu konuda yapılan çalışmalar hakkında gelen soruya Yılmaz, yılbaşı itibarıyla memurların maaşlarında enflasyon oranına göre bir artış olacağını, bu artışın memur emeklilerine de yansıyacağını aktardı.

Yılmaz, "İşçi emeklileri, BAĞ-KUR emeklileri ve asgari emekli aylığı alanlara ilişkin oransal artışlar ve enflasyon farkı olacak. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatıyla bu kesimlere dönük dengeleyici bir çalışmayı sürdürüyoruz. Çalışmayı yıl sonuna kadar tamamlayarak emeklimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Düşük alanları destekleyici mahiyette bir yaklaşımımız olacak" dedi.

BİHA 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum