TDV KAGEM Şubeleri Şanlıurfa’da toplandı;

TDV KAGEM Şubeleri Şanlıurfa’da toplandı

Şanlıurfa İl Müftülüğü ev sahipliğinde TDV Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘’TDV Kagem Şubeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’’ gerçekleştirildi....

Şanlıurfa Dini İhtisas Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, İl Müftüsü Ramazan Tolan, Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Fatma Haral Efe, İl Müftü Yardımcısı Zeynep Kaya Demirtaş, ile görevliler katıldı.

Programda davetlilere hitap eden İl Müftüsü Ramazan Tolan, hayırlı bir hizmette bulunduklarını ve bu hayırlı toplantının Şanlıurfa’da düzenlemekten olduğundan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, Şube temsilcileri ile bir söyleyişi gerçekleştirdi. Yapılan hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Müdür Yardımcısı Çetin; hizmetlerinin büyük bir kısmını hayal ederek gerçekleştirdiklerini belirterek, hayırların en güzeli insana dokunmak olduğunu ifade etti.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı da önemli konu başlıkları ele alındı. Fikir alışverişinde bulunularak, hizmetlerin daha yukarıya taşınması hedefleniliyor.

BİHA

 

                                                                                           


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum