Doğukent Mahallesine 7 bin metrekarelik park;

Doğukent Mahallesine 7 bin metrekarelik park

Karaköprü Belediyesi, Doğukent Mahallesinde 7 bin metrekarelik parkın yapım çalışmalarını sürdürüyor....

Karaköprü Belediyesi ilçede yeşil alan oranını artırmak için yeni park yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen yerlerde ilçeye yeni parklar kazandırırken, ağaçlandırma ve çimlendirme çalışmalarının ardından yeni parklar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Doğukent Mahallesinde 7 bin metrekare alanda yeni bir park yapımı çalışmaları sürerken, çevre düzenlenmesi, ağaçlandırma, çimlendirme ve park mobilyalarının montajı sonrası yeni park vatandaşların hizmetine sunulacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü’de en önem verdikleri hizmetlerden birinin yeşil alan olduğuna dikkat çekerek vatandaşların dinlenebileceği, temiz nefes alıp çocuklarıyla vakit geçirebilecekleri yeşil alanların sayısını artırmak için uygun olan her yere park kazandırdıklarını dile getirdi.

Baydilli, şunları kaydetti:

“Şanlıurfa’nın en fazla yeşil alana sahip olan ilçesi olarak park anlamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, yeşil alan ihtiyacı olan tüm mahallelerimize yeni parklar kazandırıyor. Doğukent Mahallemiz her geçen gün yeni konutlarla büyüyen ve doğal olarak yeni ihtiyaçlar hasıl olan bir bölgedir.

Buradaki yeşil alan ihtiyacını karşılamak, insanların rahatlıkla oturup zaman geçirebilecekleri ve çocukların güvenli bir şekilde oyun oynayacakları parklar kazandırıyoruz. Yapımını sürdürdüğümüz 7 bin metrekarelik parkımızı en kısa sürede bitirip mahallemizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Parkımız şimdiden ilçemize ve mahallemize hayırlı olsun.”

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2023 yılı içerisinde şu ana kadar ilçeye 70 bin metrekarenin üzerinde yeni yeşil alan kazandırırken yıl sonuna kadar bu rakamın yüz 100 bin metrekareyi bulması hedefleniyor. 

BİHA




Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum