Başkan Beyazgül pasaj esnafını ziyaret etti!;

Başkan Beyazgül pasaj esnafını ziyaret etti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Pasaj esnafı ile Yusuf Paşa Mahallesindeki esnaflarla bir araya geldi. Başkan Beyazgül esnaf ziyareti kapsamında vatandaşların talep ve önerilerini dinlerken kentte Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmaları aktardı....

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kentin kalbi konumunda yer alan pasaj esnaflarıyla bir araya geldi. Her gün binlerce vatandaşın alış veriş yaptığı Pasaj esnafını ziyaret eden Başkan Beyazgül, talep ve önerileri dinledi.

Esnafla sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Beyazgül, Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte sürdürülen çalışmaları aktardı. Vatandaşların öncelikli sorunlarını çözme konusunda büyük gayretler sarf ettiklerini anlatan Başkan Beyazgül’e esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin kentte yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını anlatan esnaflar her zaman Başkan Beyazgül’ün yanında yer alacaklarını ifade ettiler.

Pasaj esnafı ile Yusuf Paşa Mahallesindeki esnafları ziyaret eden Başkan Beyazgül, çocuklarla yakından ilgilendi. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Beyazgül, esnaflara teşekkür etti.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum