Şanlıurfa'da CHP'de sular durulmuyor! Kılıçdaroğlu da olaylı karşılandı;

Şanlıurfa'da CHP'de sular durulmuyor! Kılıçdaroğlu da olaylı karşılandı

Seçim startını vermek üzere bugün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının ağırlandığı Şanlıurfa'da toplantı öncesi gerginlik yaşandı. Siverek İlçe Teşkilatının içeri alınmamasından dolayı yaşanan tartışma vekillerin araya girmesine rağmen tatlıya bağlanmadı....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kurmaylarıyla geldiği Şanlıurfa'da olaylı karşılandı. 

Güneydoğu Anadolu Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı ve seçim startı vermek için Şanlıurfa'ye gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, konuşma yapacağı program için otele geldi. Program için partililerin içeriye alındığı sırada gerginlik yaşandı. İddiaya göre kartvizit ile ilgili yaşanan bir sorundan dolayı Siverek İlçe Teşkilatı'nın içeriye alınmadı ve teşkilat mensupları bu duruma tepki gösterdi. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal'ın araya girmesine rağmen sorun çözüme kavuşmadı. Teşkilat mensupları oteli terk etti.

Yaşanan olay CHP Şanlıurfa teşkilatında olayların bir türlü durulmadığını gösterdi. Teşkilat daha önce de kayyumla ve parti binasındaki olaylarla gündeme gelmişti. 

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum