CHP Urfa İl Başkanı: Büyükşehir ve ilçe belediyelerini alacağız!;

CHP Urfa İl Başkanı: Büyükşehir ve ilçe belediyelerini alacağız!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve parti kurmaylarının katıldığı toplantıda konuşan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ yerel seçimlerde tüm belediyeleri alacaklarının sözünü vererek "Liyakatsizliğe karşı önümüzdeki yerel seçimleri büyükşehir belediyesini, ilçe belediyelerini alacağımıza söz veriyoruz” dedi....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Şanlıurfa programı başladı.

Bir otelde düzenlenen programa Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun yanısıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, milletvekilleri, parti yöneticileri ve parti mensupları katıldı. 18 ili kapsayan Güneydoğu Anadolu Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile başladı.

Programda ilk konuşmayı CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ yaptı. Seçim startının kentte verilmiş olmasından dolayı ayrı bir sorumluluk hissettiklerini belirten Başkan Karadağ kentteki sorunlara dikkat çekerek “Şanlıurfa daha iyi seviyelerde olmayı hak eden kadim bir kenttir. Fakat Şanlıurfa'mızda eğitim, tarım, turizm, sanayi gibi alanlarla son sıralarda yer almakta. Liyakatsizliğe karşı önümüzdeki yerel seçimleri büyükşehir belediyesini, ilçe belediyelerini alacağımıza söz veriyoruz” dedi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum