Şanlıurfa’da çocukların servis nedeniyle okula gidemediği ileri sürüldü;

Şanlıurfa’da çocukların servis nedeniyle okula gidemediği ileri sürüldü

Eyyübiye’de kırsal mahalledeki öğrencilerin servis olmadığı için yeni eğitim döneminin başından itibaren okula gidemedikleri iddia edildi. İlçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri ise öğrencilerin servisle taşındığını ancak yeni firma yüzünden 3 gündür okula gitmelerinde sorun yaşandığını belirterek, firmanın araç eksikliğini yasal sürede tamamlamazsa ihalenin feshedileceğini kaydetti....

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı kırsal Bakışlar Mahallesindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yeni eğitim döneminden itibaren yaşanan servis sıkıntısı nedeniyle okula gidip gelemediği ileri sürüldü.

Her gün 3 kilometre yol yürümek zorunda kaldıklarını belirten öğrenciler, eğitimlerinden uzak kaldıklarını ifade etti. Öğrenciler okumak ve servis istediklerini dile getirdi.

Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise kırsal mahalledeki öğrencilerin taşımasının yapıldığını, yeni bir firmanın işe başlaması nedeniyle 3 gündür taşımada sıkıntılar yaşandığını kaydetti. Henüz araçlarını tamamlayamayan yeni firma ile ilgili yasal işlemler yapıldığını belirten yetkililer, yasal sürenin beklendiğini, aynı durumun devam etmesi halinde ihalenin feshedileceğini bildirdi.


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum