Urfa Valisi, tüm valileri gerisinde bıraktı! İlgi kanıtlandı;

Urfa Valisi, tüm valileri gerisinde bıraktı! İlgi kanıtlandı

Vali ve Valiliklerin Haziran Ayı sosyal medya performansları yayınlandı. Raporda Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan etkileşimleriyle tüm valileri geride bırakarak birinci oldu....

Kimi zaman alıntılı bir söz, kimi zaman anlamlı bir şiir, kimi zaman da sosyal hayatından yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çeken Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sosyal medyanın gözde ismi oldu.

Teleskop APP'nin yapay zeka destekli sosyal medya, haber ve internet takip uygulaması kapsamında 2022 yılı Haziran Ayı Valiler ve Valiliklerin Sosyal Medya Performans Raporu yayınlandı. Rapora göre 81 il valisi arasında Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tüm sosyal medya hesapları için toplamda 191 bin 960 etkileşim alarak İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı da gerisinde bırakarak birinci oldu. Vali Ayhan'ı 125 bin 255 etkileşim ile İstanbul Valisi Yerlikaya, Vali Yerlikaya'yı ise 114 bin 753 etkileşim ile Giresun Valisi Enver Ünlü takip etti.

Vali Ayhan, Şanlıurfa'dan önce görev yaptığı Sivas'ta da aynı raporda 2'nci sırada yer bulmuştu. Vali Ayhan açıklanan rapor ile kendisine artan ilgiyi de kanıtlamış oldu.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum