Şanlıurfa Valiliği o polis hakkında soruşturma başlattı;

Şanlıurfa Valiliği o polis hakkında soruşturma başlattı

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa’da birlikte yaşadığı ya da evine getirdiği kadınlara şiddet uygulayan ve komşularına huzursuzluk verdiği ileri sürülen polis hakkında idari soruşturma başlatıldığını bildirdi....

Gazete İpekyol’un gündeme getirdiği Urfa’da polisin kadınlara şiddet uyguladığı iddiası haberi sonrası Şanlıurfa Valiliği harekete geçti.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi 590. Sokak 16 numaralı apartman sakinleri de benzer bir durumla karşı karşıya.

İddiaya göre, binada oturan polis memuru G.Y. birlikte yaşadığı ya da evine getirdiği kadınlara şiddet uyguluyor. Bu da binada büyük bir gürültüye neden oluyor.

Son olarak G.Y, internetten tanıştığı ve İstanbul’dan yanına gelen S.A’ya sürekli şiddet uyguladı. Gürültüye daha fazla katlanamayan bina sakinleri, polise haber verdi. Ancak apartmandaki kişiler karşı taraftaki kişinin polis olmasından dolayı korkularından şikayetçi olamadı. G.Y’nin şiddet uyguladığı S.A. da korktuğu için şikayette bulunamadığı belirtilmişti.

Harekete geçen polis ekipleri G.Y’nin evinin bulunduğu binaya giderek incelemelerde bulundu ve G.Y’nin komşularının şikayetlerinini dinlediği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şanlıurfa Valiliği çıkan haberler üzerine polis hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bazı sosyal medya içeriklerinde yer alan 'Urfa'da polisin kadınlara şiddet uyguladığı iddiası' başlıklı haber konusunda yapılan çalışmalar sonucunda ilgili emniyet personeli tespit edilmiş olup hakkında idari soruşturma başlatılmıştır. Konunun bütün yönleriyle incelenerek açıklığa kavuşturulması için hassasiyetle çalışılmaktadır."

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum