Vekili Bozdağ Balıklıgöl’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu;

Vekili Bozdağ Balıklıgöl’de esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdürrahim Dusak ile birlikte Halil-ür Rahman bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi....

Çeşitli temas, inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekilli Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte tarihi Balıklıgöl Platosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Beyazgül ve Bozdağ vatandaşlarla da yakından ilgilenerek talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşların fotoğraf talebini geri çevirmeyen Bozdağ ve Başkan Beyazgül Balıklıgöl’de balıklara yem de attı.

Vekil Bozdağ’a ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdürrahim Dusak ve meclis üyeleri de eşlik etti.


BİHA 


 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum