Şanlıurfa'da 12 suçtan aranan cezaevi firari yakalandı;

Şanlıurfa'da 12 suçtan aranan cezaevi firari yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından ‘nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına’ yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, hakkında 12 ayrı dosyadan ve cezaevi firarisi olarak aranan M.K., Akçakale ilçesinde yakalanarak cezaevine teslim edildi....

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından ‘nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına’ yönelik yapılan çalışmalar sürüyor.

Jandarma hakkında mala zarar verme, güveni kötüye kullanma, 4 tehdit dosyası, 2 ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma dosyası, parada sahtecilik,  2 uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama dosyası ve 1 resmi belgede sahtecilik suçlarından aranan M.K. hakkında ihbar aldı.  

Jandarma kontrol noktasında dur ihtarına uymayarak otomobil ile kaçmaya çalışan M.K., yapılan takip sonucunda terk ettiği araçtan kaçtı. Akçakale İlçe Jandarma ekiplerinin yaya takibi ile yakalanan M.K.'nın üzerinde ve kullanmış olduğu otomobilde yapılan aramada, bir ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği, altı av tüfeği fişeği ve yirmi 9mm tabanca fişeği ele geçirildi.

Yakalanan M.K., sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum