Yeni X kullanıcıları artık para ödeyecek;

Yeni X kullanıcıları artık para ödeyecek

Elon Musk'ın satın aldığı eski adı Twitter olan X platformu, yeni uygulamasıyla dikkat çekiyor. Artık X'te yeni hesap açmanın bedeli var. İşte yıllık ödenecek ücret…...

Geçtiğimiz yıl Twitter’ı olaylı bir şekilde satın alan ve ardından platformda yaptığı değişikliklerle sık sık gündeme gelen Elon Musk, bu defa da yeni kullanıcılar için uyguladığı ücret politikasıyla dikkat çekiyor.

X yani eski adıyla Twitter, Yeni Zelanda ve Filipinler'de yeni hesap açan kullanıcılardan 'Not A Bot' programı adı altında yıllık 1 dolarlık ücret talep ediyor. Ücret ödemeyen yeni kullanıcılar ise salt okunur bir hesaba sahip olacak ve böylelikle platformda paylaşılan gönderilerle etkileşime giremeyecek.

AMAÇ BOTLARDAN KURTULMAK

Sosyal medya platformu X, "doğrulanmamış yeni" kullanıcılardan gönderilerle etkileşime girmeleri için yıllık 1 dolar ücret almak üzere yeni bir deneme başlattığını duyurdu.

Şirket, bu testin şu anda Yeni Zelanda ve Filipinler'de kullanıldığını ve mevcut kullanıcıların etkilenmeyeceğini söyledi.

Kullanıcılar bu ücreti ödeyerek içerik gönderebilecek, beğenebilecek, yeniden gönderebilecek, yanıtlayabilecek, yer imlerine ekleyebilecek ve gönderilerden alıntı yapabilecek.

Öte yandan ödeme yapmayı tercih etmeyen kullanıcılar ise sadece gönderileri okumak ve hesapları takip etmekle yetinerek salt okunur bir hesaba sahip olacak.

BİHA


 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum