Urfalı çocuklar TOGG heyecanı yaşadı;

Urfalı çocuklar TOGG heyecanı yaşadı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her hafta olduğu gibi bu hafta sonunu da ev ziyaretlerine ayırdı. Ev ziyaretleri kapsamında Başkan Beyazgül’ü karşılarında gören minik çocuklar Türkiye’nin ilk yerli ve milli olan aracı TOGG ile tur atmanın heyecanını yaşadılar....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, her hafta sonu farklı bir mahallede sürdürdüğü ev ziyaretlerini bu hafta sonu da gerçekleştirdi. 

Yeşildirek Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Beyazgül, çocukların kendisine gösterdiği ilgi karşısında mutlu olduğunu ifade etti. Ev ziyaretlerinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül’e çocuklar ilgi gösterdi. 

Minik bir kızın kek teklifi karşısında gülümseyen Başkan Beyazgül, bir sonraki hafta sonu küçük kızın evine misafir olacağının sözünü verdi. Küçük çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Beyazgül, çocuklara oyuncak hediye etti.

Ev ziyaretlerinde Başkan Beyazgül’e yakın ilgi gösteren çocuklar, Türkiye’nin yerli ve milli olma özelliğini taşıyan TOGG’a binme fırsatı yakaladı. Başkan Beyazgül’ün makam aracı olan TOGG’u merak eden minik çocuklar, aracı yakından görme fırsatı bularak tur attılar. Mahalle arasında TOGG ile tur atan çocukların heyecanına ortak olan Başkan Beyazgül’de hatıra fotoğrafı çektirdi.

BİHA 



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum