Bahçeli’den dikkat çeken Gazze açıklaması;

Bahçeli’den dikkat çeken Gazze açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, İsrail'in günlerdir kadın çocuk demeden hedef aldığı Gazze'yi koruma ve kollama misyonunun Türk milletinin üzerinde olduğunu ifade ederek, "Milletim istesin, devletim istesin Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim" dedi....

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İsrail-Hamas çatışmalarına ilişkin '24 saatlik süre' verdiği ve ateşkes sağlanmadığı takdirde Türkiye'nin devreye girmesi gerektiğini söylemişti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

“GİTMEZSEM NAMERDİM”

Türk askerinin Gazze'ye gitmemesi için İsrail'e verdiği 24 saatlik sürenin dolmasıyla ilgili eleştirilere cevap veren Devlet Bahçeli, "Bazıları önden siz buyurun diye alaycı şekilde karalama kampanyasına girdiler. Milletim istesin, devletim istesin Gazze'deki çocuklara kol kanat germek için yola revan olmazsam namerdim. Bu vatanın çocuklarını ateşe atmak istiyormuşuz, ne işimiz varmış Gazze'de, çatışma bizim de meselemiz değilmiş. Bu ifade sahipleri kalpleri küle dönmüş bir avuç çapulcudur" dedi.

“ŞAFAK SÖKMEDEN ORADA OLMAYI İYİ BİLİRİZ”

İslam ülkelerinin atıl şekilde Gazze'nin bombalanmasını izlediğini belirten Bahçeli, “Gazze'yi koruma kollama misyonu Türkiye'nin üzerindedir. Gazze'ye gitmek gerekirse de Mescid-İ Aksa'nın ihtişamı ile aranan her yerde şafak sökmeden olmasını da gayet iyi biliriz. Bebekler, kadınlar ölmesin. Zalimler kahrolsun. Huzur ve istiklal çatışma bölgesine hakim olsun” diye konuştu.

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum