Eyyübiye’de Yollar kış mevsimi için hazırlanıyor;

Eyyübiye’de Yollar kış mevsimi için hazırlanıyor

Doğalgaz, elektrik, kanalizasyon, içme suyu ve telekomünikasyon altyapı çalışmalarının yapıldığı Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçesine bağlı mahallelerde bozulan sokak ve caddelerdeki çalışmalar devam ediyor....

 Doğalgaz ulaşımının gerçekleştiği mahallelerde kazı nedeniyle bozulan sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Sezon boyunca yaklaşık 140.000 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışması yapan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, doğalgaz şebeke çalışmalarının tamamlandığı Akabe Mahallesi’ndeki sokak yenileme çalışmalarını da tamamladı. Mahalle muhtarlarının nezaretinde gerçekleşen ve tüm vatandaşların taleplerinin tek tek yerine getirildiği sokak yenilemeleriyle, Eyyübiye’de doğalgaz ulaştırılan sokaklar kışa hazırlanıyor.

Şimdiye kadar ilçenin güneyinde doğalgaz ulaştırılan Hayatı Harrani, Asya, Ruha, Süleymanşah, Eyüpnebi, Eyüpkent ve Yenice gibi mahallelerde doğalgaz şebeke kazısı nedeniyle bozulan sokaklardaki yenileme çalışmalarını tamamlayan ekipler, kuzeyde ise Akabe ve Direkli Mahalleleri’ne yöneldi. Aynı bölgede yer alan Akşemsettin ve 15 Temmuz Mahalleleri’ne de doğalgaz ulaştırılmasının ardından bu mahallelerdeki sokaklar da hızla yenileme programına alınacak.

BİHA



Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum