Milli futbolcuların katılacağı gösteri maçının hakemi belli oldu!;

Milli futbolcuların katılacağı gösteri maçının hakemi belli oldu!

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘’Küçük Ayaklar Büyük Yürekler’’ futbol şöleni kapsamında Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara’nın minik yeteneklerle karşı karşıya geleceği ve bu akşam saat 19.00’da oynanacak olan gösteri maçını MHK eski Başkanı Serdar Tatlı yönetecek...

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ve Milli Takım sporcularından Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara, ‘’Küçük Ayaklar Büyük Yürekler’’ Futbol şöleninde miniklerle top oynayacak. 4 gün sürecek olan şölende Milli Takım Sporcuları genç sporcularla antrenman yapacak.

ŞUTİM'daki Büyükşehir Belediyesi tesislerinde bu akşam 19.00'da başlayacak gösteri maçını eski Süper Lig hakemlerinden Merkez Hakem Kurulu (MHK) eski Başkanı Serdar Tatlı yönetecek. Milli Takımın eski oyuncuları Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara minik yeteneklerle gösteri maçı yapacak.

10-12 yaş arası yaklaşık 2 bin çocuğun katılacağı Futbol Şöleni 60 takımdan oluşuyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Futbol Dünyası’nda oynanacak olan Futbol şöleninin ilk gününde minik sporcular, Milli Takım sporcularından Ümit Karan, Evren Turan ve Yattara ile top oynama şansını yakalayacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Amatör Spor Kulüplerinin destekleriyle gerçekleşecek turnuva 4 gün sürecek.

Genç ve minik yetenekler Milli Takımın eski oyuncularıyla antrenman yapma imkanı da elde edecek.

BİHA

 

 

 

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum