Siverek'te aranan şahıslara operasyon;

Siverek'te aranan şahıslara operasyon

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, ilçede son iki aylık süreçte Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda aranan 95 şahsın yakalandığını açıkladı....

Siverek Kaymakamı Musa Aydemir, ilçede son iki aylık süreçte Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda aranan 95 şahsın yakalandığını açıkladı.

Aydemir, yaptığı açıklamada, "05.09.2023 03.11.2023 tarihleri arasında son iki aylık süreçte Emniyet Müdürlüğümüz ve İlçe Jandarma Komutanlığımız tarafından yapılan trafik, asayiş ve narkotik uygulamalarında aranan şahıslardan; Kesinleşmiş hükmü 10 yıl ve üzeri olan 6 şahıs, Kesinleşmiş hükmü 5 yıl ve üzeri olan 9 şahıs, Kesinleşmiş hükmü 2 yıl ve üzeri olan 37 şahıs yakalanarak Adli makamlara teslim edilmiştir. Ayrıca aranan 95 şahıs yakalanmış olup söz konusu şahıslardan 42 si tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, yoklama kaçağı olan 178 şahıs ile ilgili işlemler yapılarak Askerlik şubesine gönderilmiştir" dedi.

Aydemir, ilçenin huzur ve güveninin tesis edilmesinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Cumhuriyet Başsavcılığı, Siverek Adliyesi çalışanları ile Emniyet ve Jandarma güçlerine teşekkür etti.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum