Büyükşehirden yol çalışması;

Büyükşehirden yol çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede sürdürdüğü yol çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Harran ilçe kırsalında çelik hasırlı uzun ömürlü beton yol uygulaması yapan ekipler vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışıyor....

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri bir taraftan 13 ilçede sathi kaplama asfalt çalışmaları program dâhilinde sürdürülürken bir taraftan da belirlenen grup yollarında çelik hasırlı uzun ömürlü beton yolları Şanlıurfa halkının hizmetine sunuyor.

Harran ilçesi kırsalında önemli bir geçiş güzergâhı olan Tatlıca - Yukarı Ay - Türkoğlu - Kaymaklı - Yenice - Demirli - Aydıncık - Damlasu - Saide güzergâhında beton yol çalışmalarını sürdüren ekipler çelik hasırlı, uzun ömürlü ve dayanıklı olan beton yol uygulamasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda, güzergâhlar belirli bir program dâhilinde konforlu bir yapıya kavuşturulurken vatandaşlara da standardı yüksek, rahat ulaşımın kapıları açılıyor.

Mahalle sakinleri yazın tozdan dolayı etkilendikleri yollarının artık konforlu bir hale geldiğini belirtiyor.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum