Doğukent'te 11 bin metrekarelik parkta sona doğru;

Doğukent'te 11 bin metrekarelik parkta sona doğru

Karaköprü Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırarak yeşil alan oranını artırmak için çalışırken, Doğukent Mahallesine kazandırılan 11 bin metrekarelik yeni park hizmete açılmaya hazırlanıyor....

Karaköprü Belediyesi ilçede yeşil alan oranını artırmak için yeni park yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırılması için çalışmalar sürdürülürken, Doğukent Mahallesinde 11 bin metrekare alan üzerinde yapılan yeni parkın çalışmalarında sona gelindi.

Yeni parkın ağaçlandırma, çimlendirme işlemleri tamamlanırken, park mobilyası montajı çevre düzenleme çalışmalarının bitirmesiyle yeni parkın açılışı gerçekleştirilecek. Parkın içerisine daha önce de bir sentetik çim saha yapılıp gençlerin hizmetine sunulurken, parkın tamamlanmasıyla saha ve park birlikte Doğukent'teki vatandaşlara hizmet verecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçedeki vatandaşlara alternatif dinlenme ve ferah nefes alma alanları oluşturma adına yeni parklar kazandırdıklarını dile getirirken Doğukent'e kazandırılan parkla birlikte mahalle için önemli bir park eksiğini giderdiklerini kaydetti.

Başkan Baydilli, "Karaköprü Belediyesi olarak her zaman daha yeşil bir ilçe hedefiyle çalışıp bu doğrultuda her mahallemize birçok park kazandırdık. Şu ana kadar tüm mahallelerimizde onlarca park ve yeşil alanı tamamlayıp hizmete sunduk. Doğukent Mahallemize kazandırdığımız 11 bin metrekarelik parkımızla birlikte 2023 yılının sonuna gelirken 80 bin metrekare yeşil alanın üzerine çıkıyoruz. Parkımız mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2023 yılı sonuna kadar ilçeye kazandırılacak 100 bin metrekare yeşil alan hedefi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BİHA

 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum