Karaköprü Belediyespor puan kaybını telafi etmek istiyor!;

Karaköprü Belediyespor puan kaybını telafi etmek istiyor!

Karaköprü Belediyespor, 1922 Konyaspor maçına iddialı hazırlanıyor. Geçen hafta sahasında Silivrispor ile berabere kalan ekipte Teknik Direktör Besim Durmuş, “Kaybettiğimiz puanı Konya’da telefi etmek istiyoruz” dedi....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 10. haftasında sahasında Silivrispor ile 1-1 berabere kaldı.

1 puana razı olan ekipte karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Besim Durmuş, 10 haftayı geride bıraktıklarını ve 8 galibiyet 2 beraberlik aldıklarını hatırlattı.

Grupta namağlup şekilde lider olarak yollarına devam ettiklerini vurgulayan Besim Durmuş, “Biz oynadıkça kendimizi daha güvenli, daha olumlu hissediyoruz. Tabii rakiplerimizin de hem üsttekiler hem alttakiler, oynadıkça daha iyi karakter, daha iyi takım felsefeleri, daha oyun birliktelikleri gelişiyor. Özellikle biz önde giden takım olarak, bizim maçlarımız her hafta daha çok zorlaşıyor. Rakipler daha çok farkımıza vardılar. Daha çok konsantre oluyorlar. Biraz sıkıntı yaşasak da istediğimiz pozisyonları, istediğimiz atakları, istediğimiz olumlu sonucu almak için atak üretiyoruz ve sonuçlandırıyoruz” dedi.

Durmuş, Silivrispor karşılaşmasında son dakikada “şok” bir gol yediklerini belirterek, beraberlikle biten maçtaki puan kaybını Konya deplasmanında telafi etmek istediklerini kaydetti. Durmuş, şunları söyledi:

“Silivrispor maçını burada bırakıyoruz. Önümüzde bir Konya maçı var. Onlar da genç bir takım, geçen yıl birlikte oynadılar. Transfer tahtaları kapalı ama genç, bir arada hareket eden bir takım… Zor bir hafta… Biz hafta hafta değerlendirdiğimiz için Silivri maçını az önce oyuncularımızla konuşup kapattık. Yeni haftayı planlanıyoruz. İnşallah burada kaybettiğimiz puanı Konya’da telefi etmek istiyoruz. İnşallah bu önde giden tavrımızı, puanımızı artırarak ya da aradaki farkı koruyarak her maçı kendi içinde kazanıp devreye girmek istiyoruz. İnşallah bu hafta da bizim adımıza olumlu geçer”.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum