Şanlıurfaspor'dan transfer haberlerine yalanlama;

Şanlıurfaspor'dan transfer haberlerine yalanlama

Şanlıurfaspor Kulübü, son günlerde sosyal medyada ve basın kuruluşlarında yer alan "Şanlıurfaspor; Gökhan Süzen, Marco Paixao ve İbrahim Yılmaz ile görüşme halinde" şeklindeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı....

Şanlıurfaspor Kulübü, son günlerde sosyal medyada ve basın kuruluşlarında yer alan transfer haberlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Şanlıurfaspor Kulübü, son günlerde sosyal medyada ve basın kuruluşlarında yer alan "Şanlıurfaspor; Gökhan Süzen, Marco Paixao ve İbrahim Yılmaz ile görüşme halinde" şeklindeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulüp Başkanımız Haçım İzol'un önceki haftalarda da dile getirdiği 'Devre arası transfer dönemini en iyi şekilde değerlendireceğiz' açıklamasının ardından isim belirtilerek yapılan paylaşım ve benzeri haberler kulübümüze zarar vermektedir.

Kulübümüz adı geçen futbolcularla herhangi bir ön görüşme dahi gerçekleştirmemiş olup, devre arası transfer döneminde yapılacak tüm çalışmalar kamuoyuyla paylaşılacaktır. Tüm bu çerçevede kulübümüzce herhangi bir duyuru veya açıklama yapılmaksızın yapılan bu tür haber ve paylaşımlara riayet edilmemesini kamuoyunun dikkatine sunarız" denildi.

BİHA


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum