Başkan Beyazgül’den Öğretmenler Günü mesajı;

Başkan Beyazgül’den Öğretmenler Günü mesajı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Beyazgül mesajında şu ifadelere yer verdi:

“ Öğretmen, öğrettiğiyle birlikte eğiten, yetiştiren, terbiye eden, öğrencisinin içindeki cevheri sabırla işleyen ve açığa çıkaran kişidir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, çocuklarımızın okuyup öğrenerek bu günlere gelmesinde bin bir emekleri olan, çok kutsal bir mesleği yapan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü can-ı gönülden kutluyorum.

Eğitim-öğretim sistemimizin taşıyıcı sütunu olan öğretmenlerimizin fedakârlıkları ve özverileri sayesinde ülkemize değerler katacak bireyler yetişmektedir. İnsan yetiştirmek gibi kadim bir mesleği icra eden öğretmenlerin rolü oldukça önem taşımaktadır.

“Eğitim bir milletin can damarıdır” şiarıyla bizlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim ve öğretime her zaman destek vererek öğretmen ve öğrencilerimizin her zaman emrinde olduk. Gerek kütüphaneler inşa ederek öğrencilerin nezih bir ortamda ders çalışmalarını sağlarken kıymetli öğretmenlerimiz için de çeşitli etkinlikler düzenleyerek motivasyonlarını üst düzeyde tutmaya özen gösterdik. Elbette ki hepimiz bir öğretmenin yol göstericiliğinde, hayallerimizi şekillendirerek ve gerçekleştirerek bugünlere geldik. Eğitim her ne kadar aile de başlasa da hayatın şekillendiği yolu inşa eden şüphesiz öğretmenlerimiz olmuştur.

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, yurt içinde ve yurt dışında görev yapan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm eğitim-öğretim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü canı gönülden tebrik ediyorum.  Bu vesileyle “Necmettin Yılmaz” ve “Aybüke Yalçın” gibi daha ömürlerinin baharında iken bölücü terör örgütü tarafından alçakça katledilen şehit öğretmenlerimizi rahmetle yâd ediyorum”.

BİHA 


Kaynak:

Etiketler :
İlgili Haberler
İlgili Makaleler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum